Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Vad jag sysslat med i mellandagarna.

"I <3 power" är en serie som handlar om en diktator som tar över styret i landet Asimilistan.  Det är tänkt att bli en daglig strippserie som även kommer dyka upp på superkadavret. Diktatorn i fråga är en parodi på kända och okända diktatorer. Serien produceras på engelska då jag kände att jag ville ha en lite större publik för den. Jag återkommer senare med mer information om varför jag valde att producera den på engelska.

En av orsakerna till att jag gör den på engelska är att man släpper loss och blir mer kreativ när man skriver på ett annat språk än modersmålet. Just de här rutorna som ni ser här är gjorda för att skickas till mobiltelefoner där läsaren bläddrar fram ruta för ruta. Ett ganska stort problem är att man måste vara kortfattad då det inte ryms mycket text i varje ruta.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mantonos bild

Hehe, ser mycket lovande ut.

----------------------------
Öppna format

----------------------------

Öppna format

danielhedbloms bild

Ser mycket lovande ut Laughing out loud

iaidokas bild

really, allt enligt www.m-w.com.
---
"Linux är så kallad slackware, gratis, det bara
ligger och väntar på dig ute i cyberspace."
- Geir Nielsen

Test.

kimjohanssons bild