Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Lite KDE4 skärmdumpar

Satt och slösurfade lite och sprang på följande länk:
http://dot.kde.org/1167723426/

Slit den med hälsan!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Bergelins bild

Inga överväldigande bilder precis, såg mest ut som att de hade ändrat bakgrundsfärg på programmen till silver. Längtar dock väldigt mycket efter KDE 4, har något datum släppts?

Live Free or Die

magnusbergs bild

Om man kallar distraherande bakgrundsbilder för förbättring så är screenshotsen lovande. Själv vill jag ha en så ren och distraktionsfri miljö som möjligt och för mig var inte shotsen lockande.

Tips på distraktionsfri miljö:
Ikoner - Flamenco
Färger - Ökenröd
Bakgrundsfärg - #7C6E64
Screenshot

hooloovoos bild

Är det bara som jag fått för mej eller kommer KDE 4 att komma med ett rejält lyt i layouten innan det är släppt? Har sett diverse mockups som verkat skitbra, är det ingen som vet nåt om dom tänkt bygga det efter nån sån?
-------------------
Duru - dummm

------------------- Duru - dummm

archies bild

Satt å läste LXF över en kaffe nu på morgonen och i Januari 2007 nummret har dom tre uppslag om KDE 4. Har man tillgång till tidningen rekommenderar jag läsningen.
Är själv ingen KDE användare, men verkar verkligen intressant och ser fram emot en release någongång (under detta året?) att testa. Låter som att dom har en klok inställning i utvecklingen iaf.