Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Svenska Linuxföreningen tar tag i bokföringsprogram

Svenska Linuxföreningen startade en arbetsgrupp i November 2006 som skall jobba fram ett bokföringsprogram för Linux. Målet med programmet är att det skall likna och fungera som SPCS Administration 200.

Arbetsgruppen har en e-postlista som du kan gå med i och diskutera hur programvaran skall fungera, vilka funktioner som behövs och till och med hjälpa till att utveckla programmet!

Veckorapporter från projektet finns naturligtvis också. Det är David Petterson som tagit tag i det här och honom når du lättast på e-postadressen david@se.linux.org .

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

iveqys bild

Som projektet själv nämner, så är de inte det första försöket. Dock låter det som om det finns rätt fokus här i alla fall.

Jag hoppas verkligen att det här går bra, att det går att få fram en kommersiellt gångbar produkt, som till och med windowsanvändare kan välja.