Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

TorrentHeaven

Det är så skönt jag har fått tag på en nice server att bo på, så jag hade tänkt slänga upp en TorrentTracker, hittar en som verkar bra installerar utan problem, MEN det visar sig att ALLT utom just torrentuploads funkar.. Surt,

Den klagar på att .torrentsen är tomma, vilket de inte är, jag tror att det är något i Php-upload som inte funkar, men jag vet inte vad.

Ingen som har ett bra förslag? eller tips på mjukvara?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag skulle nog fundera lite på om världen behöver en till torrent-tracker. Vad är det som gör att de hundratals som redan finns inte fungerar för dig?

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

mantonos bild

Det är synd att Hypercube inte finns tillgänglig att ladda ner längre (den har Polisen snott från TPB), jag har hört att den skall vara rätt bra.

Här är några tips i alla fall (som jag tyvärr inte provat);
http://www.newerastreaming.com/phptrackerplus/
http://www.patheticcockroach.com/mpam4/index.php?p=70
http://borget.info/?page_id=6 (flera olika)

----------------------------
Öppna format

----------------------------

Öppna format

abergmans bild

Den ät tänkt för en sluten vän-krets, för att slippa leta:)
---------------


 

 

Bergelins bild

Nästan alla trackers använder Tbsource. Hypercube är gjord för att kunna fungera med hög prestande på riktigt stora trackers som Pirate Bay.

Live Free or Die

abergmans bild

Jag har hittat en som använder just hypercude. jag har trackern också för den som vill ha den. Problemet är där att WebGui:t är skrivet för PHP4 och vi kör php5 på servern.
------------------