Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Bästa datordrycken?

Jag tänkte ta upp ett diskussionsämne som förhoppningsvis inte väcker lika fundamentalistiska debatter som de kring den gröna ödlan och dess afrikanske vän.

Vad dricker ni framför datorn? Dricker ni alls framför datorn? Blir det kaffe, te, jolt, vatten?

För egen del har jag börjat med te, kaffe tar jag bara till när det verkligen går tungt.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag dricker kaffe (Zoegas Skånerost), alldeles för mycket. Försöker dricka Ramlösa, men är dålig på det.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

lundatoks bild

Vatten i stor utsträckning, både låg vätskenivå i kroppen och koffein stör koncetrationsförmågan. Jag behöver all hjälp jag kan få. Wink

--
Ubuntu Linux

mantonos bild

Mest te, sort varierar lite, men oftast ryskt eller persiskt och nu senast indiskt. Kaffé är förstås väldigt gott också, men jag får lätt "kaffémage" så jag begränsar intaget. Jolt cola (tätt följt av Red Bull) är en given favorit tillsammans med te, men det kan vara lite svårt att få tag på. Nu var det nog i och för sig väldigt länge sen jag drack Jolt överhuvudtaget.

.

Jag dricker det mesta med andra ord.
----------------------------
Öppna format

----------------------------

Öppna format

Bergelins bild

Kaffe och Jolt är det som dricks här. Var faktiskt och handlade några Jolt efter skolan idag.

Live Free or Die

ekirs bild

Har länge druckit Kaffe, men efter ett tag när jag insåg att min kropp inte måde så bra av allt kaffe jag drack, så då har jag försökt gå över på te. Har lyckats hyfsat faktiskt Smile

joker67s bild

Mest vatten och kaffe blir det...

Men sent på kvällarna så brygger jag svart te med mycket socker,

/Peter H

/Peter H

hooloovoos bild

Vatten, svart kaffe och te utan skit i (svart?).
RedBull och liknande har aldrig fallit mig i smaken.
-------------------
Duru - dummm

------------------- Duru - dummm

trappskis bild

Dricker sällan någonting framför datorn... Om jag dricker något blir det förmodligen ett glas vatten.

Kamis bild

JOLT!

Oscars bild

Hör inte det här hemma under krig? Wink

Sen jag flyttade hemifrån har jag nästan slutat att dricka andra vätskor än vatten helt, med te som undantag (en enstaka kaffe i skolan slinker ner), men framför datorn är det vatten som gäller.
Under gymnasiet körde jag enorma mängder Jolt, som fortfarande är den godaste colan där ute Smile

iaidokas bild

På jobbet blir det the, de har vattenkokare där så det är inte så stort projekt. Hemma blir det vatten eller kanske Guldus om jag har varit ute och rest och lyckats hitta någon flaska.

---
"Linux är så kallad slackware, gratis, det bara
ligger och väntar på dig ute i cyberspace."
- Geir Nielsen

Test.

Mest vatten eller mjölk men lite te blir det även.

erikls bild

Trocadero, helt klart! Wink
Fast om spargrisen ekar så blir det saft, men det funkar. Laughing out loud

archies bild

Slutade med godis å krimskrams för ett år sedan och höll upp med det. I år tänkte jag ta alla typer av läsk och iste (som förövrigt inte är så gott). Drack onödigt mkt cola innan, men nu är det slut. Har visserligen bara gått en vecka hittils, men känns bra hittills.

Mao, ingen mer cola framför datorn, så jag vet inte riktigt. Framöver kanske det blir en kopp te, ibland kaffe eller apelsinjuice. Vi får se.

fredrikperssons bild

Dryck: Kaffe/vatten.
Bukfyllnad: Lingongrova m smör (pålägg tar onödig tid)

----------------------------------------------------
Det som inte går att göra med C++ är inte värt att göra.
Fredrik Persson

 

//Fredrik Persson

theones bild

Jag satt idag på webbdesignen och läste detta. Blev så sugen på Jolt så jag gick och köpte mig.. fy bubblan vad det är gott! Smile

patrixs bild

Det beror helt på veckodagen. När jag arbetar så blir det mest vatten... Men på fredagen är det inte helt ovanligt med en öl Laughing out loud

hellstroms bild

driker för det mesta te. kaffe är inte gott, det luktar illa med.
men ibland kan det bli olika sportdrycker. det har en vilja att lukta blä det med, om man inte tvättar ur vattenflaskan.

_____________________________

frihet är att kunna göra det du vill

magnusbergs bild

Dricker inte heller speciellt mycket framför datorn. Kaffe dricker jag i sängen tillsammans med en bok. Men framför datorn blir det oftast ett par Power Point per dag. Power Point är en Red Bull konkurrent som bara kostar en femma på lokala ICA här i Paradiset (Burgsvik, Gotland)

patrikisakssons bild

Innan när jag spenderade 26 h om dygnet framför burken så var det en dubbel pressad espresso och ett glas samarin var 2 timme...

nu när man vet bättre och är inte framför burken så mycket utan hos kunder istället - så blir det - aloevera juice istället för samarin ( blev av med magproblmen och magsåret på 4 veckor - rekomenderas - gå till närmaste hälsobutik och fråga efter aloe juice..) samt grönt te eller vatten i mängder...

en o en annan kaffe slinker ner när man är hos kunder..brukar fråga efter vatten eller te.. - dock inte lika mycket nu som innan.

KAffe beroendet har med omgivningen att göra anser jag - gör dig av med beroendet och man mår bra... det är en myt att koffein är uppiggande - its all in your head...they want you to get addicted..

Its not hard if your mind can do it..

,,,

*************************************

Do not ask what open source can do for you - ask what you can do for open source !!

X - Its not hard if your mind can do it - X

abergmans bild

Dricker lite av varje, Brukar inta maten efter träningen vid datorn s¨å det brukar va mjölk eller drick-yoghurt, annars så BOB apelsinsaft eller vanligt vatten
-------------


 

 

hooloovoos bild

Jag känner igen mej i det. (Tips, kör en ostsnurra(macka med massa ost på) så smörar du den bara så har du en ostmacka nästan! PS. dom är stor med)
-------------------
Duru - dummm

------------------- Duru - dummm

polters bild

Aloe-Juice låter ju rätt intressant. inte speciellt dyrt heller vad jag kan se. Ska nog ta och prova det. Funkar det förresten mot magkatarr också?
Jag fick en liten kick nu. Ska genaste skissa på ett sluta-snusa-och-dricka-kaffe-och-äta-kakor-schema. Så kanske man kan promenera lite mer. Jag lever allt annat än nytigt i nuläget.
Nåja.