Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nya erfarenheter,

Uack, Urban mfl ska ha tack för att våga sticka ut hakan på Ubuntu-se.

Jag vart påmind utav (SuSE) uppdaterings-tjänst om att så till Kb3 så fanns det uppdateringar.. Å fan, -nu klarar den DVD+RW tom.

Själv har jag inte orkat felsöka djupare angånde Matrox grafik-kort å SuSE10.2 men jag reder mig med "nosmp noapic edd=off 3" i booten å starta X-servern manuellt.

En eldsjäl från Österike har startat upp ett nytt forum för dom som har grafikkort från Matrox:

http://matrox.tuxx-home.at/

Jag funderar vidare kring IPhone+Apple-TV å konstaterar att jag redan idag å sedan något/några år tillbaka har bättre grejor. Dreambox'en(linux-baserad TV-motagare) klarar allt det där å en hel del mera. Upptid just nu: 38 dagar å 11 timmar. I övrigt en Sony-Ericsson Z710.

Å andra sidan så tycker jag det är bra att det ("hypas") kring Apple å deras produkter. Det sporrar andra tillverkare/leverantörer/utvecklare.

Har'e
Allihopa!