Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Diff fil, hjälp önskas.

Hej mina kära linux bröder. Nu är det så att lilla jag har fått problem. Problemet är att det finns en patch till openbox som jag har använt förut, då peter (?) lagade den åt mig. Tyvärr är olyckan med mig. Det enda stället jag hade mina backup's på stängda av mitt konto (pga, endast för stora hemsidor). Så nu söker jag någon som har krafter som Gud och styrkan som Superman att fixa denna diff fil.

Openbox version: 3.3-rc2
Diff filen: http://briancarper.net/openbox/framerender.c.diff

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

alberts bild

Om du tittar i subversion för openbox, på filen framerender.c så verkar det som att din diff-fil är en patch för version 5319 av framerender.c. Men det är den nyaste versionen av framerender.c (5467) som används i releasen du nämnde. Därför går det inte att applya patchen. Man kan ta raderna (de med + framför) och klistra in på ungefär rätt plats (några rader under OB_FRAME_DECOR_TITLEBAR, ta bort +-tecknet när du klistrar in), men jag är inte säker på att logiken stämmer. Den verkar vara lite omgjord mellan versionerna. Du får dubbelkolla det. Välj version 5320 och klicka på "diff to previous" så ser du vad som ändrats.