Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Moder natur och LP

Som bekant har LP varit nere under natten till söndagen. Orsaken till detta är moder natur, se hd.se för situationen i Skåne där LP-servern står. Vi håller tummarna för att ström och internetlinor håller nu.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hoths bild

Färjetrafiken är inställd, liksom även viss tågtrafik. Det senare även beroende på att Göteborg Central är strömlös. Älvsborgsbron är avstängd på grund av blåst. Strömavbrott förekommer utanför stadskärnan. Vi har ström, än så länge.

----
Linux växer snabbast!

mantonos bild

Hörde att det var eller beräknades blir 39 m/s någonstans i Sverige, minns ej exakt var.

----------------------------
Öppna format

----------------------------

Öppna format

alberts bild

Det verkar som skåningarna har något otalt med gud. Två stormar inom loppet av en vecka, vad har ni gjort honom/henne/det egentligen Smile

uffe_nordholms bild

39 m/s i vinkdhastighet är inte att leka med! Jag har seglat i 22-25 m/s, och det var inte alls skönt att vända ansiktet mot vinden. Och även om vi hade minimalt med segel uppe gjorde båten hyffsad hastighet, bara någon knop mindre än med fullt ställ i 'vanlig' vindsyrka.

Som kuriosa kan jag nämna den högsta uppmätta vindhastigheten i Sverige: 83 m/s. Hur mycket det egentligen blåste vet ingen, för att mätinstrumentet på Tarfalas forskningsstation gick sönder vid 83...

fredentofts bild

Wink
 
Argumentera aldrig med idioter.
De drar bara ner dig till sin nivå och vinner på erfarenhet!

-
För övrigt anser jag att trådindenteringen måste lagas
-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-