Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Vill du lära dig 3D modellering i Blender?

Modellering och animation i Open Source-miljö är en 5-poängskurs vid Högskolan i Gävle (Datavetenskap A-nivå). Kursen är en introduktion till hur man kan använda Blender, och andra open source-komponenter för att skapa 3d-grafik och animerad film.

http://www.open3dcourse.se/

Kursen drivs av högskolan och är således gratis. Det går fortfarande att söka till nästa kursstart som är den 22 Januari 2007.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ekirs bild

Jag funderar på att anmäla mig till kursen själv. Jag har dock inte riktigt hunnit besluta om jag har tid med den eller inte. Tongue

david.vikstroms bild

Hoppas att den kommer gå som sommarkurs också... då kanske man har tid att gå den... Smile

ekirs bild

Nu är jag anmäld Smile

mantonos bild

Ja, det skulle ju onekligen vara väldigt kul att gå den kursen, jag kommer nästan inte ihåg något utav det jag lärde mig i Blender.

----------------------------
Öppna format

----------------------------

Öppna format