Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Piraterna intar Sealand?

Männen bakom The Pirate Bay har startat en insamling för att köpa Sealand. Målet är att skapa en copyright-fri zon. Priset på Sealand är ca 13 miljarder kronor och de har samlat in ca $18 478. Om de inte lyckas så är planerna att köpa någon annan ö som de kan driva sin verksamhet på.

Läs mer på:
ByeSealand.com
The Pirate bay - Blog

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ekirs bild

Inte för att vara negativ, men jag tycker projektet är ganska fjantigt Tongue.
==========================================
Även om dom mot 99,9% förmodan skulle få in pengarna så är risken ganska stor att England inte kommer acceptera att Sealand är en sjävständig stat från England.

mantonos bild

13 miljarder är mycket pengar... jag tror 13 miljoner skulle räcka till tillräckligt mycket betong för att bygga en egen ö.

----------------------------
Öppna format

----------------------------

Öppna format