Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kristian: Extremt kort Fedora6-review

Efter att ha bootat Fedora6-installationskivan på min laptop och feltestat skivan påbörjades installationen.Jag valde språk och tangentbord och därefter kom paketvalet. Här försökte den få ip via DHCP och kraschade Sad Mycket dåligt tecken - då samma kort fungerat utmärkt med både gentoo, arch linux och ubuntu.

Ev. skulle jag kunna ignorera nätverkskonfigurationen tills installationen var klar och systemet ombootat, men jag tror istället att jag är sugen på att återinstallera Arch Linux brevid Ubuntu Dapper Smile

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

pbs bild

För mig har FC6 varit den första fedora/redhat-versionen som _inte_ har kraschat under installationen. Tidigare har installationen ibland lyckats först på femte försöket. Efter installationen brukar fedora dock vara en mycket stabil dist.

jonasbjorks bild

Har du laddat ner dem själv och kollat md5-summor? Har du bränt dem allihopa med samma brännare?

Det är inte alltid det är distens fel att det inte fungerar. Själv bränner jag mina ISO-filer i max 4X eftersom det ofta krånglat om jag bränt dem snabbare.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .