Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

På väg till Virtualiseringsforum 2007

Är på väg upp till Virtualiseringsforum 2007. Vädret igårkväll var så dåligt att jag väntade tills imorse med att köra. Lämnade Helsingborg 07.30 och just nu sitter jag på Restaurang Brahehus och äter ett wienerbröd och dricker kaffe. De har Zoegas här!

Skulle ansluta till internet med min mobil (GPRS), vilket inte fungerar. Skall ringa Telia och höra med dem vad som är fel. Jag får ingen IP-konfiguration från dem. Upptäckte att Brahehus har fixat ett öppet WLAN, så det löste sig iaf.

Det är -5.5 grader ute och vägen är varierande. Innan Ljungby var det i princip bara snö och is och hastigheten låg runt 60-70 på E4:an. Norr om Ljungby verkar de upptäckt salt, vägen blev mycket bättre och hastigheten ligger mellan 90 och 110 iaf. Vissa sträckor är det is, så det går upp och ner hela tiden. Går allt som jag vill är jag uppe i Stockholm/Kista vid 14.00-tiden, men jag kommer å andra sidan hellre fram senare än inte alls.

Bifogar en liten bild på servetten jag fick till kaffet. Hörde på radio (SR P3) att det allra senaste var fotobloggar, så jag får ju inte vara sämre Wink

Brahehus