Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Virtualiseringsforum 2007 är över

Jag kom hem till Helsingborg i natt, efter ett par timmar på isig motorväg genom södra Sverige. Virtualiseringsforum 2007 var intressant, med många olika aktörer som visade upp sina lösningar för virtualisering. Det var mycket Windows och VMware, men XEN fick en del utrymme också.

Conductive som arrangerade konferansen lyckades igen att göra en bra konferans. De är duktiga på vad de håller på med och är väldigt serviceinriktade.

Samtalet med Microsoft var intressant. De har en helt annan inställning till Linux än vad man ibland kan få för sig när man pratar med andra linuxintresserade.

De som körde Linux som jag pratade med körde antagligen Red Hat/Fedora eller SUSE Linux/openSUSE. Ingen, mer än Johan från Anykey Solutions, såg jag köra annat. Johan körde Ubuntu på sin laptop som han använde för presentationen.

Nästa konferans jag kommer vara på och rapportera från är Öppen Källkod inom Offentlig Sektor, som jag naturligtvis kommer rapportera från också. Har du möjlighet att komma tycker jag att du skall ta och boka dig direkt. Virtualiseringsforum blev snabbt fullsatt!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hoths bild

De publicerar en nyhet och den är länkad till... OSS!!! Wink
(En nyhet publicerad av pcfixaren! http://www.linuxportalen.se/node/4772 )

 

Linuxportalen ger avtryck!

----
Linux växer snabbast!