Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nöjd,

Har ni skrattat färdigt(åt mig). -Det bjuder jag på. Har levt med SuSe10.1 senaste tiden å det är stabilt modell mera. Jag åminner mig varför jag var så tarv att uppgradera till 10.2! Det var ju uppdateringsverktyget bristande funktionallitet i 10.1. Nu verkar det funka utan problem. Jag har många res uppsatta 10.1 å Smile

Jag läste lite i roadmappen ang ev SuSE10.3(den har inte ens nått Alpha(15 feb)) å där står det bla:
Changes since openSUSE 10.2

* Linux kernel 2.6.20_rc5
* X.org 7.2rc3

Inte undra på att bl a grafik-kortstillverkare mfl inte orkar hålla sig med i takten av X-org versioner(funktioner) med mm. Det är ju inget dom får betalt för å dom ska äta dom åxo.

Linux(SuSE i detta fall) kanske borde bjuda tillbaka lite till leverantörena/utvecklarna utav Hw/Sw. Visst funkar det med alldra-alldra vanligaste HW men..

Kanske skulle jag själv övergå till SLED å vara tyst men varför det? Jag har växlat från teknik-nörd till att titta på folk å behov till nörd igen å.. Tillbaka i funktionsfållan Smile

~Har'e allihopa

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

Det är ganska få som utvecklar fri mjukvara som har "lön" om de inte är anställda vid någon av de riktigt stora distarna. Så gillar du ett visst program, gå till dess hemsida och identifiera skaparen. Har han ett pay-pal-konto eller liknande så blir han säkert glad om du donerar några tior eller mer.

----------------------------------
where my .emacs is, that's my home

---------------------------------------