Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kovertera favoriter?

Rutinärende borde det väl vara att konvertera från MS Favoriter till bokmärken i Firefox 2.0.0.1i Fedora Core 6? Inte ska man väl behöva betala för det och köra Windows för att det ska vara möjligt?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hooloovoos bild

Jag exporterade mina IE bokmärken till Firefox i Windows, sen tog jag den html filen som firefox gjorde i Windows och importerade till Linux Firefox.
-------------------
Duru - dummm

------------------- Duru - dummm

nisses bild

Jo, det är ju en möjlighet förstås. "Problemet" är ju att jag har en dator, en partition. Inget Windows alltså. Är det bara IE själv som ska bestämma om jag vill konvertera favoriterna till bokmärken?

ein.anderssons bild

filerna ligger i c:\my documents and settings\%USERNAME%\data\my favorits

Alla filer är vanliga text filer med lite text i. Borde utan några större problem konventera dem.
-
Jag är en spegel av den du tror jag är.

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig