Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Strul och Annat kul

Vissa gånger så känner man att man vill slänga ut datorn och använda papper och penna. Nu är en sån gång. HELA min förbaskade HDD klagar om fel på filsystemet. Så det är bara till att partitionera om och börja p om från början.
TRIST som attans. Då är frågan vilken dist ska man lira nu? Slackware, Gentoo, Debian... Valet är svårt. Men det blir nog Gentoo. Jag tycker faktiskt om det åbäket.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hooloovoos bild

Bygga ett sorts internet av faxar skulle kanske inte vara fel? Papper och penna och sen faxa iväg det till forumet. Sen faxar man in på www.linuxportalen.se och får ut deras startsida, väljer Forum genom att surfa in på Linuxportalen.se/forum osv Laughing out loud
-------------------
Duru - dummm

------------------- Duru - dummm