Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nya älskarinnan...

Jag har en ny älskarinna. Hon heter Elive och är så himla skön, vacker, klok, syndig och egensinnig.
Jag har under de senaste åren kilat stadigt med fröken Mepis och trivts alldeles utmärkt med henne men det här är något helt annat.
Det började egentligen när Fröken Mepis fick ihop det med den där Ubuntu. Hm... har aldrig gillat honom, har aldrig förstått hypen kring denne unge afrikan som tagit världen med storm. Mepis blev i alla fall helt förändrad sedan hon inlett förhållandet med Ubuntu. Hon blev så velig att hon inte ens kunde skriva längre så en dag körde jag ut henne.
Sedan började jag se mig om efter något nytt och det blev en hel del one-nighters, många ganska trevliga men inget att bygga på.
En liten tyska hade jag ett tag, Suse hette hon och hon var väldigt kompetent på många områden, välorganiserad och kunnig men ack så präktig. Tråkig och präktig. Bomull i naturfärger och fotriktiga skor.
En liten italiensk pudding, Sabayon, förgyllde min tillvaro under några veckor och det känns som om vi nog borde träffas igen men så kom då Elive in i mitt liv.
De senaste veckorna har jag sprungit hem från jobbet varje eftermiddag för att få vara tillsammans med Elive. Elive är svart spets, silke, förförelse, glädje, skönhet, synd, villighet och hetta och jag blir alldeles kollrig bara jag tänker på henne. Och hon konstrar inte eller hänger upp sig på småsaker, hon är förlåtande, behaglig, och lydig men alldeles annorlunda än alla andra, inte lätt att förstå men mycket lockande.
Om en halvtimme springer jag hem till min undersköna Elive, jag vet att hon väntar. Jag satte på henne i morse.
Kanske jag håller på att bli kär eller..

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

haha klockrent! Smile

abergmans bild

Ännu en som bekräftar mit påstående "Att välja dist är som sex, man måste prova en massa olika innan man vad man vill."
---------------


 

 

Oscars bild

Dock finns det kapitel man kan skippa om man inte är riktigt, riktigt kinky. SCAT har aldrig vart min grej (http://www.urbandictionary.com/define.php?term=scat, motsvarigheten för detta exkrementätande i linuxvärlden är ju slackware), så den vill jag råda alla att hoppa över.

Marcuss bild

prova olika sex?

olika partners eller ställningar? Smile


Marcuss bild

scat som är så trevligt. scatlovers.com )


Marcuss bild

!
Laughing out loud hah den va bra Smile