Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Bill sez -- goa gamla inspelningar från 1998

Allt fler artiklar om MS, MS grunkar och herr ordförande Bill hamnar på LinuxPortalen. Mot risken att slutföra omvandlingen till en full giltig fan-sajt , hör nu
Bill bära vittnesbord ur rättegången USA vs MS i 1998. Dessa inspelninger var helt försvunna från nättet i en längre tid.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

iveqys bild

tack, mycket intressant. Dock är jag på Microsoft sida i det här. Advokaten pratar bara en massa strunt.

Det är inte av den anledningen som Microsoft är dåliga.

turbokapitalists bild

Bra att veta att drag finns till en så pass osympatisk politiker. Då kan man slippa riskera handel med de som delar bristen på etik och hovlighet.

Domstolen tyckte inte om brotten. Publiken tyckte inte om gestalten.

Bills rykte om att vara en gnällig, nedsättande, otålamodig, ohovlig, o s v nörd verkar vara välförtjänt här. Advokaten pressar med till och med enkla frågor och Bill vägrar att svara eller låtsas tvivla om tolkning av vanlig engelska.