Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Har du en Canonskrivare som inte fungerar i Linux?

Har du en Canon-, Epson- eller HP-skrivare som inte stödjs av Linux? Turboprint kanske är lösningen? ( skrivare som stödjs ). Turboprint är inte gratis programvara, den kostar från 29.95 Euro för en privatanvändarlicens. Det finns en (samma program, fast utan licens) gratis version som du kan ladda ner här. Begränsningen ligger i att du inte kan skriva ut i högstakvalitet med den.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

paraxelssons bild

Min OfficeJet G55 (HP) fanns inte med i listan... Sad Nå, jag kan skriva ut via parallellporten utan problem, och jag kan skanna via USB-porten. Dock inte vice versa, vilket är lite tråkigt. Så när jag ska skanna måste jag dra ut parallellkabeln, och är det sedan dags att skriva ut får jag starta om skrivaren och sätta i kabeln igen...

gothenburgs bild

Hoppas detta funkar, det gjorde inte de som skulle funka i ubuntu. Ska testa installera detta sen..

(canon ip1500)

#kde.se @ FreeNode

hoths bild

Produkten ÄR bra och kompetent. Tyvärr supportas inte min hårdvara (Canon LBP5200). Försökte övertala dem att porta den, men inget resultat.

 

Den kan dock rekommenderas för den som har en supportad printer.

 
----
Kom ihåg; 2007 blir det år då Linux slår igenom på allvar.

----
Linux växer snabbast!

aniquibobos bild

Min Konica Minolta Magicolor 5430DL fanns inte med i listan

Sad
---
Best regards, Aniquibobo
---

--- Best regards, Aniquibobo ---

antoniks bild

Varför ska man behöva betala för att använda sin produkt?

Jag skickade tillbaka min Canon MPnånting av detta skälet, det fanns inte drivrutiner för den under linux som fungerade, och Turboprint är inte någon lösning.

jonasbjorks bild

Det är nog den bästa lösningen. Skicka tillbaka produkter som inte fungerar i Linux och meddela dem att det är anledningen.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

antoniks bild

Jag fick pengarna tillbaka också Smile