Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

FOSDEM 2007

Nu i helgen, den 24:e och 25:e februari, så går FOSDEM 2007 i Bryssel för sjunde gången. Detta är en av de största och kanske den viktigaste mässan för folk i open source-rörelsen i Europa då representanter från de flesta stora projekten kommer dit. Det bjuds på allt ifrån föreläsningar till utvecklingsrum där man kan sätta sig med likatänkande och diskutera.
Det kommer att finnas utvecklingsrum för allt ifrån Python till GNOME och KDE men även flertalet linuxdistributioner där man kan möta folk med brett skilda intressen. En komplett lista över utvecklingsrummen finns här.
Föreläsningar kommer att hållas utav några av de stora såsom Miguel de Icaza och Andrew Morton men även representanter från några inte riktigt lika stora grupper som Dries Buytaert (Drupal) och Kern Sibbald (Bacula).

Inträde till FOSDEM är gratis men frivilliga donationer mottages också. De som väljer att donera minst 25EUR får en t-shirt och har även möjlighet att vinna fina priser.
Om du är intresserad av open source så vill du inte missa denna händelsen!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

lundatoks bild

Maffigt, hade gärna åkt med som du vet... Wink

--
MöLUG
Svenska OSS-bloggar

lisardmans bild

Det är helt klart trevligt.. vi får väl se om chriss0t kommer dit.

--
RR!