Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Onlineversion av Adobe Photoshop

Adobe planerar att släppa en online-version av det populära bildbehandlingsprogrammet Photoshop inom sex månader enligt företagets VD Bruce Chizen
Denna online version är en del av en större satsning på att introducera en reklam finansierad service för att komplettera de redan befintliga produkter och bredda företagets utbud av konsumentprodukter.

Enligt Chizen lade Adobe grunden till en web baserad Photoshop produkt med Adobe Remix, ett webb baserat video redigerings program som de erbjuder via hemsidan photobucket.com
Precis som Adobe remix kommer den web baserade Photoshop-versionen vara gratis och marknadsföras som en instegversion av Adobes mer sofistikerade bildbehandlingsprogram som Photoshop och Photoshop Elements.

Chizen föreställer sig att intäckter från Photoshop programmet skall komma från annonser på internet.
Chizen fortsätter: ”Detta är något nytt (för Adobe). Det är något som vi är känsliga inför, därför håller vi koll på Google som redan nu gör detta inom olika kategorier, och vi vill se till att vi hinner före dem åtminstone inom de områden som vi verkar inom”
läs mer här

Adobe Remix är flashbaserat och kräver flash9 för att fungera.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

ekirs bild

Åh, coolt! Då kan man köra både Officepaket och Bildbehandling online Smile