Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Urban Anjar vald till kontaktperson för Ubuntu-SE

Urban Anjar, blogg, som är en känd profil på LinuxPortalen har fått förtroende att leda det svenska Ubuntu LoCot ( ubuntu-se.org ) tillsammans med Leif S (Bossieman).

Urban skriver så här:
Bugar och tackar för förtroendet. Jag vill också tacka för allt det fina stöd jag fått från många av er under den här processen. Utan er var vi inte där vi är nu. Särskilt vill jag tacka Broder Tuck och Grön Göling, ni är underbara!

Vi har en spännande tid framför oss mer Ubuntu Sverige, Ubuntu, ja med Linux och öppenkod över huvud taget. Jag tror att det kommer att hända väldigt mycket det kommande året. Det känns lite som att vi har vickat och vickat på samma lösa tand i flera år. Nu är det dags. Är det Feisty alla väntar på?

LinuxPortalen nämns också i hans postning:

Jag vill i detta sammanhang passa på att tacka mina gamla kamrater på Linuxportalen som ställt upp på ett fint sätt för Ubuntu Sverige under en tid av svårigheter.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Vi tackar dig också, Urban, för dina kloka postningar i din blogg som inspirerat många här på LP. Vi önskar dig lycka till med arbetet som kontaktperson för Ubuntu i sverige och hoppas att du inte glömmer bort oss helt nu Smile

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

polters bild

Grattis Urban!

lundatoks bild

Stort grattis Urban!

--
MöLUG
Svenska OSS-bloggar

kimjohanssons bild

mib924s bild

Stort grattis Urban!