Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linuxsponsrad indy 500 bil

Lobby4Linux har annonserat ett ambitiöst projekt att samla in 350 000 dollar eller mer för att sponsra en tävlingsbil i Indy500.
Bla kommer man att ha en stor linuxlogga på dörrsidorna och på huven på bilen.
Om man lyckas få in pengarna som krävs för att bli huvudsponsor på mindre än 40 dagar kommer Linux som varumärke att nå ut till flera miljoner hushåll både i USA och andra ställen i världen. Hushåll som kanske aldrig tidigare har hört talas om Linux.
Ingen av de stora linuxföretagen såsom Novell Redhat xandros osv är ännu med på detta utan det är upp till oss vanliga linuxanvändare att skaffa fram pengar till detta projekt

Projektet kallar man Tux500
mer info om detta projekt kan ni hitta här
projektets hemsida hittar ni här