Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Demonstrera Linux

Nu på torsdag den 3 maj demonstrerar vi Linux på Berns i Stockholm, tillsammans med IBM och AMD. Innehållet är bland annat nya grafiska verktyg för administration av virtualisering med Xen (3.0.4++). Vi visar även skrivbordslösningen till företag - SLED 10 SP1. Vi har fått byta lokal från Kista till Berns, tack vare det stora intresset. Nu har vi mer plats - tipsa gärna någon kollega som är intresserad av Linux, om du inte kan gå själv.
 
Vill du gå på detta fria evenemang i Stockholm (kl 09.00-13.00), är det bara att anmäla sig.

Det här är alltså ett bra tillfälle att få se en del av nyheterna i SLE 10 SP1. Kan du inte gå kan du alltid se en Webb-cast från ett annat evenemang från IDGs Techfast om virtualisering med Xen

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

rejass bild

3:e maj borde vara på torsdag. Se länken till Novells hemsida.

bittins bild

Det var idag men skulle demonstrera Tongue

sundmarks bild

Veckovild av alla dessa helger och idag känns det som söndag...

 

Mikael Sundmark