Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Planet Imbumba

Magnus Alexandersson har satt upp en samlingsplats för privata svenska bloggare som skriver om Linux och öppen källkod på http://planet.imbumba.se/ . Där kommer du kunna följa de bloggar i sverige som handlar om Linux och öppen- och fri programvara.

Har du tips på fler bloggare som borde finnas med där kan du lämna en kommentar till den här nyheten, det viktigaste är att det handlar om Linux och/eller öppen programvara och att författaren skriver på svenska.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

yeagers bild

Jag borde väl finnas där Wink

--
Daniel Nylander
Översättare för GNOME/Debian/Ubuntu/GNU
Linux sedan version 0.99pl15
http://www.DanielNylander.se/

-- Daniel Nylander Översättare för GNOME/Debian/Ubuntu/GNU Medlem av Ubuntu Members och GNOME Foundation Linux sedan version 0.99pl15

brakjollers bild

Om det som åsyftas är "free software" borde titeln på planet imbumba säga "fri programvara" och inte "fri mjukvara". Fri programvara är den officiella översättningen.

jonasbjorks bild

Klart du skall vara, lade till dig nu.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

lundatoks bild

Tack för påpekandet, om en kvart vet vi om jag rättade rätt fil. Wink

--
MöLUG - Blog

brakjollers bild

Smile

Tack!