Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linus T uttalar sig

Linus T uttalar sig om MS utspel. Kolla denna länk till Ny Teknik
http://nyteknik.se/art/50724

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

Ja han sa väl ungefär samma sak som alla andra har gjort redan, men det är ändå bra att en profil som Linus Torvalds går ut officiellt med detta.

hoths bild

Linus svar på Microsofts anklagelse sprider sig i pressen. Nu tas det upp även i en tidning för elektronikhårdvara. Tidningen ges ut i pappersform på flera språk i Europa. I Sverige så heter den ELEKTRONIK I NORDEN.

http://www.eetimes.eu/germany/199601425

 
----
Kom ihåg; 2007 blir det år då Linux slår igenom på allvar.

----
Linux växer snabbast!

turbokapitalists bild

MS försökte ungefär samma saken för tre år sedan. Det gick inte då heller. Sannolikt ska M$ aldrig klargöra vilka mjukvarpatent är i frågan. De flesta antar att värdien är i bullret och rök (dvs FUD) som kan göras inte själva mjukvarpatenten. Till och med en advokatsfirma som MS skulle bli klått i rättegång med så skröpliga grunder på bordet.

Bluff alltihop denna gång också.