Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Glöm inte att hjälpa linuxportalen!

Vi som jobbar med linuxportalen gör det för att vi tycker att det är viktigt att sprida kunskapen om öppen- och fri programvara. Tyvärr räcker inte engagemang till att betala det vi har investerat i maskiner, bandbredd och de otaliga timmar som har gått till att skapa denna webbplats.

Vad är en webbplats som LP värd för dig? Här är några rader om vad andra berättat:

  • En medlem tyckte att 20 kr i månaden var LP värd för honom och han donerade 240 kr, eftersom han såg LP som ett årsabbonemang. En tjänst där han kan få kontakt med andra linuxintresserade och få tips, råd och hjälp i sin karriär som nybliven linuxanvändare.
  • En annan medlem tyckte att den hjälp han får på LP skulle han få betala dyra pengar för hos den lokala datorbutiken som knappt vet vad Linux är, så han skickade in ett SMS med 50 kr.
  • En tredje medlem skrev till mig och berättade att Datormagazin som han köper varje månad kostar 69 kr, men han fick ut mer av LP än tidningen han betalade dyrt för. Därför valde han att skicka in ett SMS för 10 kr i månaden i samband med att studiebidraget kom in på kontot.

Vad är LP värt för dig? Kika in på http://www.linuxportalen.se/stodoss och se vilka val du har att hjälpa LP ekonomiskt. Och glöm inte: som sponsrande medlem får du idag en grön gubbe vid ditt namn, på alla inlägg du skriver på LP!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

sol77s bild

Skulle ni inte kunna lägga upp en tydligare länk i form av nån bild eller nått till sidan du länkade till? Länken som finns i menyn just nu är lite gömd.

pcfixarens bild

jag donerar en summa pengar varje månad via automatisk överföring från mitt bankkonto
jag hoppas att pengarna verkligen kommer fram och gör nytta så att Jonas och alla andra som driver sidan kan fortsätta med sitt fantastiska arbete för Linuxrörelsen i Sverige.
_______________

I Windows kan du göra allt det som Microsoft låter dig göra, i Linux kan du göra allting din dator klarar av att göra"

_____________________________________________________________________ Köp din Ubuntu-dator hos: http://ggsdata.se , http://compless.se, http://www.effbe.se http://www.ferni.se

Ubuntuforum på svenska www.ubuntu-se.org