Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Vuxenskolan i Malmö söker (ev.) ledare i AJAX

Min mor som jobbar på Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö bad mig slänga upp en annons här om att dom funderar på att starta en studiecirkel i AJAX, och behöver i sådant fall en ledare till denna studiecirkel.
Inget är bestämt definitivt, men de vill veta om någon känner sig manad att leda en sådan cirkel.

För intresseanmälan:

* fredrik.jonsson@sv.se (primärt)
* rose-mari.linde@sv.se (sekundärt)

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag jobbar som utbildare/lärare. Har gjort på heltid sedan oktober 2000. Jag är intresserad, men inte om de kommer dragandes med Windows/Dreamweaver/.NET/ASP . Lite integritet har jag. Enda gången jag befattar mig med sådant är när jag skall porta ASP.NET till t.ex. PHP.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

md2perpes bild

Man bör känna till att en cirkelledare inte är tänkt skall ha rollen som lärare, utan i huvudsak skall ha en sammanhållande uppgift.

------------
6 + √64 = 10

6 + √64 = 10

jonasbjorks bild

Tror iof inte att en pedagogisk förmåga är en nackdel Wink

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

polters bild

Vad roligt att du är intresserad. Jag är inte så insatt i vad som gället, angående verktyg eller utformning. Men gör så att du skickar iväg alla dina frågor till Fredrik på SV i Malmö.