Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: YAAAY I'm on youtube!!!

I början av April blev jag ombedd av Darren på www.comicstripnetwork.com att bidra med två scener och tre karaktärer till showen cartoon overlord. CSN har ett sammarbete med producenten om att bidra med grafik. Annars är mycket av det som används i Cartoon Overlord ritat av publiken. Ibland till och med precis innan de sätter upp showen.

Det var tidsnöd, så resultatet på bakgrunderna vart inte det bästa men de var nöjda. Jag lade mesta krutet på karaktärerna, som de använde i en Pojkar-Kör-Gräsklippare-Källaren-Sketch, den gamla klichén, tillsammans med en av bakgrunderna jag gjort.

Nu såg jag den andra bakgrunden, mixad med en publikritad karaktär och en kvinna framför blåslärm. Den bakgrunden föreställer ett konstmuseum, så jag klistrade in lite allt möjligt, bla min hund på en av kortsidorna, och min LP-avatar.... Ja, och snigeln från "Veckans kadavro", som utsatts för skalskript, syns som inredning.

Enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=tbH5_t8UUJA

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.