Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

HP blir nästa pc-tillverkare att erbjuda Linux

Linux växer sig stadigt större och starkare. Enligt källor från HP så är den kritiska massan snart nådd och många spekulerar i att HP blir nästa stora tillverkare som kommer att slå på Linux-trumman.

 

Läs hela nyheten på
http://linuxworld.idg.se/2.1014/1.115046

 

Den här artikeln kom som ett tips från en av tidningens läsare. Du kan själv tipsa TechWorld Open Source på den här länken.

 
----
Kom ihåg; 2007 blir det år då Linux slår igenom på allvar.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

Alla som har datorköp i tankarna ska absolut kika på de modeller som erbjuds. Skulle de passa er så gör ni en stor tjänst för GNU/Linuxs utveckling ifall ni slår till.

Om nu ett antal pc-tillverkare officiellt stödjer ubuntu och suse så tror inte jag att det tar mer än två år innan vi har adobes produkter för gnu/linux.

----------------------------------
where my .emacs is, that's my home

---------------------------------------

 

lundatoks bild

HP har ju iofs redan ett par modeller som varit Linux-rekommenderade, min HP nc8230 t ex. Men det är väldigt roligt att dom tar steget ut i den fria världen!

--
MöLUG
Distribuerat författarskap

kryckans bild

Härligt att Dell fick snurr på försäljningen så andra hakar på. Känns som det är ett kritiskt läge för GNU/Linux nu. Jag hoppas på succé. Detta är ju också ett perfekt sätt att få en burk utan allt detta krångel med trådlöst nätverk och grafik som många användare har.

jonasbjorks bild

Helt rätt. Jag planerar för inköp av en ny server och tittar på DELL (som jag tidigare inte gillat alls, men deras val att satsa på Ubuntu (som jag heller inte gillar) gör att jag vill köpa av dem).

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other
Now the mark is upon you, you just can't escape.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

margus bild

Dubbel negation brukar ge positivt resultat.

jonasbjorks bild

Det är komplicerat som fan, men Linux är viktigare än jag.

A player that makes a team great has more value than a great player. Losing yourself for the good of the group - that's the teamwork.

Från IBM:s reklamfilm Prodigy
--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other
Now the mark is upon you, you just can't escape.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .