Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Thunderbird letar nytt näste

"The Mozilla Foundation"
Ingen kan säga att Mozilla inte har satt Firefox som sin första prioritet när det gäller utveckling och satsning. Följden av det är då att Thunderbird, deras mycket fina Mail-klient har halkat efter och inte fått den uppmärksamhet den borde ha. Mozilla CEO Mitchell Baker berättar i en Blog om hur Mozilla spekulerar i att antingen skapa en ny organisation att tillägna detta privilege eller leta efter en annan organisation som är villig att ta hand om Thunderbird, då Mozilla inte har tid nog till det.

min källa: http://www.desktoplinux.com/news/NS7427331396.html

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

turbokapitalists bild

Har ganske stora förväntingar från fusionen mellan Eudora och Thunderbird. Eudora var en mycket bra e-postklient.

En enda funktion saknas i den nu avliden Pine och jag håller tummarna att Alpine blir av OCH innehåller också just denna funktionen. GUI var kul men det är ju så mycket snabbare med text och tab-completion.

ein.anderssons bild

Verkar iaf vara skoj namn Thundora

Wink

-
Linuxportalen.se mitt hem, mitt liv, min värld.

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig