Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ubuntu mer populärt än Windows Vista

Om man ska tro Googles trendanalysator, Google Trends, sker det marginellt fler sökningar på Ubuntu än vad det sker på Windows Vista. Båda operativsystemen visar på en positiv trend.

 
Läs mer på
http://linuxworld.idg.se/2.1014/1.116932

 

Grattis alla Ubuntister!

 
----
Kom ihåg; 2007 blir det år då Linux slår igenom på allvar.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jag brukar använda Google för att söka hjälp med problem som uppstår och gör andra likadant borde trenden visa på att det är fler som har problem med Ubuntu än de som kör Vista har. Allt handlar om hur man tolkar saker..

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other
Now the mark is upon you, you just can't escape.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

polters bild

Ja eller helt enkelt att Ubuntu har väldigt starka forum och en aktiv community som vet att man kan söka efter det mesta som har med ubuntu att göra på internet.
Men ja. Helt klart inte stensäker statistik.