Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

KJ: Superkadavret öppnar upp igen

Håller på och petar lite på Superkadavret igen, och just nu ser det inte jättesnyggt ut. Eller så välfyllt med innehåll heller. För att inte nämna antalet registrerade medlemmar

Men allt detta skall jag snart ha fått rätsida på igen och förhoppningsvis kommer jag lyckas locka likasinnade som vill vara med och skapa sjuk humor under öppna former. Målet är en comunity som skapar, humoristiska, illustrerade artiklar. Lite i stil med MAD, eller Megapyton. Det skall finnas en kategori , som visas enbart för medlemmar, där registrerade medlemmar kan posta ofärdiga idéer om de vill ha hjälp med att fullborda, eller bara vill stöta och blöta innan de färdigställer dem.

Just nu skall jag se till så att:

  • Alla vet förutsättningarna, licens och regler för postning
  • ServerSponsorn får en snygg exponering

Annars så kan jag nog bara börja hälsa folk välkomna till www.superkadavret.net!