Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Hjälp med installation av CA-42 kabel mm.

Hej,jag är newbie på Linux tyvärr och nu försöker jag i openSuSE 10.2
att installera en CA-42 kabel till min Nokia 7360 för att kunna föra över foton,men det verkar totalt omöjligt.Nokia säger även att de inte kan säga hur man gör eftersom deras program bara är kompatibla med Windows ("ursäkta det fula ordet") De sa att detta även gäller bluetooth.??? Någon som kan hjälpa mig med detta problem?

Tyvärr har jag ett problem till: Med drivrutinerna till min Brother skrivare DCP-115 Den laddar o gör allt klart o så precis i den stunden den ska skriva ut så blir det stopp.Jag har provat ladda hem drivrutiner på Brothers hemsida,men det har ej lyckats ändå tyvärr.

Otroligt tacksam för hjälp med dessa problem!

Mvh:Catharina.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

misiu_mps bild

Nu vet jag absolut ingenting om hur man gör med en CA-42 kabel (eller vad det är för den saken), men en snabb google hittade nåt om bluetooth och en annan modell av nokia:
http://www.hingston.demon.co.uk/mike/nokia6680.html

Hittade även det här om dcp115: http://www.hostingforum.ca/124723-dcp-115c-linux.html