Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

MySQL tecknar avtal med Anoto

MySQL AB har tecknat ett samarbetsavtal med Anoto Group AB som utvecklar digitala pennor och papper. MySQL:s databas är en viktig komponent i helhetskonceptet Anoto Forms Solution, för att hantera data från de digitala pennorna.

- MySQL är en snabb, säker och stabil databas som dessutom är mycket kostnadseffektiv och det gjorde vårt val väldigt enkelt. Vi har nu på kort tid bundlat med MySQL i flera leveranser och fått positiva reaktioner från återförsäljarna, säger Mårten Rignell, produktchef, Anoto Group.

Svenska Anoto Group AB är marknadsledande och pionjär inom digitala pennor och papper som bygger på en eget utvecklad och patenterad teknologi. Anotos pennor och papper effektiviserar dagligen arbetet i tusentals företag över hela världen.

Nyligen utvecklades Anoto Forms Solution, ett helhetskoncept som inkluderar digitala pennor, papper, Anotos mjukvara och MySQL:s databas. Databasen fyller en viktig funktion för att kunna lagra information från pennorna, göra analyser och skapa statistik. Under hösten lanserar Anoto en uppgraderad version av konceptet och även i den används MySQL.

- Alltfler företag använder MySQL i affärskritiska tillämpningar. Det visar på kraften i öppen källkod, som ett sätt att sänka kostnaderna, öka flexibiliteten och därmed höja värdet för kunderna, säger Magnus Stenberg, försäljningschef för MySQL i Skandinavien

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

muchas bild

Trevligt att höra! Låter som en bra kombination