Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Svenska språkfiler

Hej allesammans. Nu har jag uppdaterat de svenska språkfilerna. De bygger på MrPiercers översättningar. Om folk vill ladda hem och kolla efter stavfel och andra tokigheter och sedan meddela dem till mig på turbo@musiker.nu vore det bra. Här kan ni ladda hem filerna från.
http://goto.glocalnet.net/turbohellman/svenskutf79c.zip
Ett problem som jag haft är att filerna i ../e107_docs/help/swedish/ ger konstiga tecken om filnamnen inte är skrivna med iso8859_1 tecken i filnamnet. Tror att det beror på att databasn kollationerar i latin fast man vill att det skall vara i utf8. Det finns en tråd i bugtrackern på http://e107.org om detta problem. Hör gärna av er...
"Datumfunktionen i bl a forumet visade inte å ä eller ö. Det felet är åtgärdat nu och nu finns ett rättat språkfilspaket."