Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Enkel lösandet för komplex problemen.

JAG behövde till springa Synergy servaren för mintrefaldig ordningsmanen setup på uppstått av Gnome session. crontab isnt’ går till hjälp här. JAG grunda en enkel lösande i Samlingen äpple lokaliserat på System-> preferenserna-> mer Preferenserna-> samlingen. Den tillåt du till tillägga manuskripten till springa under X session uppstått.
-
Den här är motsvarande av tillägger program till Uppstått grupp i Fönstren. Vad Gnome saknar idag, så vid jag vet, är en väg till automatisk flotte mest använd artikeln till höger nivån så den kanna bli inlogerat med färre klick. JAG använda den Mac väg av hållande musen knapp pressat så JAG navigera menyerna. Den här behöver färre klick än vanlig.
-
(Snyggt med automatiska översättningar

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

kimjohanssons bild

Lol Smile

Jag kollade flera av titlarna där. How to -> Hur till! Smile


mikaeljs bild

Det finns flera riktigt roliga översättningar där Smile
Skrolla ner och kolla där man kan lämna en kommentar. Vissa rader där är enormt roliga...

mikaeljs bild