Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ett Farväl!

Nu är det bestämt. Jag kommer säga upp mitt medlemskap på Linuxportalen och denna gången för gott. Jag har sagt upp tidigare men kommit tillbaka pga brist på aktiva svenska linuxforum. 99% av den linuxrelaterade informationen jag inhämtar kommer från engelskspråkiga sidor så jag ser inget skäl att stanna kvar. Och med tanke på vad det pratas om här så vill jag inte vara en del av Linuxportalen...
-
Jag kommer i framtiden att fokusera på sidor som det officiella Debian forumet, DebianHelp.org, Linux.com och Pingvin. För att nämna några.
-
Peace!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

misiu_mps bild

Det är verkligen synd.
Vad är det som får dig att sluta här? Jonas' återkommande humörer? De kan man ignorera.

hooloovoos bild

Jepp, jag drar också. Det här har blivit löjligt.
-------------------
Duru - dummm

------------------- Duru - dummm

mikaeljs bild

"Jonas humör" är en av orsakerna. Det eviga tjatandet om ekonomin, osv. Troligen den största orsaken till att jag lämnar. Jag har själv drivit projekt på nätet och vet hur det fungerar.
-
Sen så var det evigheter sen LP fyllde nåt behov för mig som gör det värt att logga in här varje dag. Jag har ställt lite frågor på senaste när jag haft problem och fått hjälp med, vilket jag är oerhört tacksam över. Men den hjälpen får jag på andra ställen också. Just nu vill jag ha distspecifika forum. Ubuntu fungerar då det uppenbart finns likheter med Debian.
-
Nyheter och liknande finner man inte på LP, i alla fall nyheter som man redan inte läst nån annanstans. Som nån sa i nån tråd så är det flesta hämtat från andra sidor. Och ofta bara nåt kort notis och en hänvisning till vart nyheten finns.
-
Gör nåt själv kommer man få höra. Det har man fått tidigare i alla fall när man kommenterat bristen på bra innehåll. Jag har tidigare bidragit med "notiser" och flera av mina guider finns kvar i wikin så jag har bidragit. Men det känns allt annat än givande.
-
Mina kommande guider kommer jag publicera på min blogg samt på Pingvin.
-
Tror förövrigt att det inte är så många som kommer sakna mig här...

lundatoks bild

Sad

--
MöLUG - Blog

misiu_mps bild

Det stämmer att det mesta här är hämtad från andra håll, men det finns ju en mening i det - en sammanställning av olika problemlösarplatser. Folk får problem (speciellt nyborjare), vet inte var de ska söka, de hittar "linuxportalen", så frågar de där (här). Vi visar vägen eller löser det på plats.
Det är därför folk som vet var man ska leta (eller bara vet) behövs här.

mikaeljs bild

Jag ser inget fel i att man hämtar från annat håll. Jag bara tycker att man kanske borde ta lite mer tid och skriva ett par stycken om ämnet. Speciellt om man länkar till en engelsk artikel, då underlättar man lite för läsaren. Och det är inte så svårt eller tidskrävande att skriva mer.
-
Vad hände med Urbans nyhetsskola? Blev den av för man ser inget resultat av denna.
-
Jag får förövrigt samma från http://www.debianhelp.org/node/1006 där jag har möjlighet att blogga som här, skriva i forum osv. (men jag slipper susefolk Tongue)
-
Jag försöker alltid att bidra till sidor/projekt på bästa möjliga sätt. Ekonomiskt stöd har inte varit möjligt... Jag har donerat en liten sms summa en gång. Vill inte göra det igen då jag inte vill bli tillsagd vad jag borde göra. Kommer jag donera pengar så kommer jag göra det till sidor som förtjänar det och inte tjatar om sin ekonomiska situation.