Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Svårt att fokusera!

Har jag inte lärt mig en gång i tiden att sätta ut delmål och mål, frågar jag mig själv? Just nu verkar det inte så det känns som jag har ett stort smörgåsbord framför mig och allt är fritt!

Bara att äta tills jag spyr. Jag pratar självklart om fri mjukvara, även om jag är uppväxt på skit. Pratar jag möjligtvis om Windows?

Hursomhelst önskar jag ändå att jag hade en Windows Vista dator hemma vill testa cygwin b.l.a och att lägga upp en ssh-server även på en sådan burk. Vill tänja lite på gränserna exprimentera går det att sätta upp en iptables brandvägg exempelvis med hjälp av cygwin det finns mycket jag vill exprimentera med!

Många frågor som jag vet jag aldrig kommer få svar på! Men min nyfikenhet tål inga gränser men nu kan jag i alla fall ärligt säga att min gentoo-burk fungerar suveränt för spel?

Nu när det är konstaterat så kommer jag väl ärligt talat om cirkus en vecka inte spela några spel på den. Jag vet ju att det fungerar det räcker så för min del!

Vad ska mitt nästa projekt bli python möjligen eller något annat som jag blir nyfiken på? Ja det är just det jag har svårt att bestämma mig.Antar ändå jag gör mycket mer på min burk än andra kompisar. De spelar mest WoW på sina värstingburkar. Själv har jag hellre flera datorer än en. Finns inget roligare än att fjärrstyra dessa!

Min roligaste upplevelse var nog ändå att ha Gentoox på en Xbox och försöka köra emerge på den via ssh en gång i tiden. Det blev massor med felmeddelanden mest hela tiden och folk tyckte jag var knäpp som såg vad jag höll på med.

Jaja det är historia nu på en xbox ska man inte ha något annat än XBMC har jag hört Smile