Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

shutdown/reboot/logout PROBLEM

Hej,

jag kör fedora 7 på min laptop och allt funkar fint utom en grej. Ibland hänger sig datorn när jag försöker stänga av den, starta om den eller logga ut. Det som händer är att skärmen blir svart och fläkten kör på fulla varv. Någon som har en tips på hur jag ska lösa detta problem?

mvh // christoffer j

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

misiu_mps bild

Låter som ACPIproblem.
Har det fungerat inann på denna dator? Har du testat med en annan distribution/kärna (testa med livecd (ubuntu/knoppix))?

cjanssons bild

det e en ny laptop så jag har inte testat nån annan ditro. Jag har läst lite och förstått att det kan vara ett acpi problem. Men det måste gå att lösa. Håller starkt vid fedora och problem är till för att lösas=)

[lugna kroppen]