Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

SELF-presentation i morgon i Stockholm (Du är välkommen!)

I morgon (Onsdag) är det en genomgång av SELF-projeket i Stockholm. Detta är en del i en turne som FSFE gör i Sverige kring projektet SELF. Lite mer detaljer om det har jag skrivit på på Fritis hemsida. Det kommer att vara representater från FSFE på plats. Förutom jag själv kommer även Jonas Öberg och Henrik Sandklef att vara på plats och kan svara på frågor om både FSFE och SELF.

I morgon kommer vi att hålla till på KTH, Osquldasväg 6 plan 1 (Q11) klockan 15:00 - 18:00. Du är välkommen och får gärna sprida detta vidare till den som kan tänkas vara intresserad. Har du några frågor kan du ställa dem till mig via e-post på marcus@rejas.se.

Välkommen!

/Marcus