Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Nu har varulven släppts lös!

Nu finns Fedora 8 "Werewolf" att ladda ner från fedoraproject.org. Det finns både livecdn för KDE och Gnome och vanliga installationsskivor. Nyheterna i Fedora 8 kan ni läsa här:

http://fedoraproject.org/wiki/Releases/8/ReleaseSummary

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

Härligt. Då kan jag uppgradera min virtuella installation nu då. Hoppas på lite uppdateringar nu, annars är jag ganska missnöjd. Repo manager, och Yum har inte funkat något vidare för mig.

pbs bild

Verkar lovande. Det finns inte så många andra distar som har en lika lång förbättringslista att erbjuda. Men här märker vi också att det är ändå ganska få som lägger märke till det, till skillnad från Den Populära Och Superanvändarvänliga Disten vars varje lilla nya förbättring hypas flera månader i förhand. Dessutom anses dessa förbättringar bara som nya belägg för dess överlägsenhet gentemot De Alternativa Distarna (jo, bitter är mitt andra namn Wink).

thanquols bild

Äntligen! Smile
Nu blir det installera av! Ska sprida detta guldkorn runt hela släkten Smile

tomasuus bild

Ska nog pröva denna distribution åtminstone i Virtualbox! Fedora 7 är nog den distributionen som imponerat mest på mig åtminstone grafiskt och jag tycker bra om yum också så det ska bli intressant att testa werewolf Smile !

denkas bild

PulseAudio är kanonbra.

mauths bild

Tog en timme att ladda ner live-cd'n. Ser lovande ut.

EDIT: Ups, snabb grund-installation också. 10-20 min.

-
"Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt."
Winston Churchill

- "Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt." Winston Churchill