Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Problem med program och Fluxbox.

Sitter i Fluxbox och funderar över var alla minimerade program tar vägen. Minimerade kanske är fel ord, men då t.ex. XChat läggs ner i "aktivitetsfältet" så försvinner den.

---

Detta händer för alla program, ibland syns dom. Om man andrar storleken på Toolbar så händer det ibland att någon ikon dyker upp. Problemet är alltså att det inte går att ta upp körande program, om man inte har tur.

---

Går det att skapa en till toolbar där man lägger program som är igång, likt fältet nere vid klockan i Windows? Eller finns det andra lösningar?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Maarkuss bild

Misstänker att jag inte var helt klar med vad jag menade. Det är när man klickar på t.ex. "Minimize to tray" som man ibland ser en ikon och ibland inte.

Maarkuss bild

ok. Det roliga är att det är lite varierande. Ibland försvinner en ikon som var där sekunden innan. Det händer att ikonen får för sig att komma tillbaka, men långt ifrån alltid.