Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

LINUX.EXTON.NET är igång igen!

Jag var överdrivet pessimistisk. I princip allt har återställts. Enda förlusten: Några hundra medlemmar och ett antal foruminlägg m m.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

turixs bild

starkt jobbat!
lyckades du förresten ta reda på säkerhetshålet?

tux-svens bild

Utmärkt, mitt login och passord funkar fortfarande.. Smile
---------------------------------------------------------------------------
ODF är den enda ISO-certifierade dokumentstandarden idag - Sprid ODF genom att konsekvent använda dig av ODF. Våga vägra MS-format!

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

extons bild


Nej, sannolikt får jag aldrig reda på det heller. Med en nyare version av e107 skulle säkerhetsläget förbättras (tror jag), men det fungerar inte med en uppgradering. Databastabellerna är annorlunda. Vid ett försök till uppgradering för någon månad sedan försvann halva sajten. Jag får nog istället satsa på att i framtiden "backuppa" systemet oftare. (Till undvikande av dataförluster liknande de som nu uppkom).

LINUX.EXTON.NET