Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Updateringar till SuSE 10.1

Jag tycker att det var ett tag sedan jag fick uppdateringar till SuSE 10.1. Har de slutat komma? Var finns information om detta?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

SUSE Linux 10.1 är supporterat till den 30:e maj 2008. Så det bör komma uppdateringar (säkerhetsuppdateringar) till den, kanske finns det inga buggar? Eller så har du inaktiverat din uppdateringskälla i YaST? Kika på http://en.opensuse.org/SUSE_Linux_Lifetime för livscykeln för de olika versionerna.

--
In the dark you can't see shiny cars.
Jonas Björk - www.jonasbjork.net

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

IngeSvs bild