Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Novell släpper SLERT

Novell släpper sin första serverlösning för tidskritiska applikationer.
Läs hela nyheten på eweek.com.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

sundmarks bild

Denna nyhet handlar om den nya versionen SUSE Linux Enterprise Real Time 10 SP1 dvs en uppdaterad version av SLERT som nu är ute. Det är alltså ett realtidsoperativ utvecklat för att minska sk "latency" och för att säkerställa svarstider för tidskritiska applikationer.

SLERT används bland annat för affärskritiska applikationer inom affärs- och finanssektorn där stora laster och krav på snabba svarstider kan spara mycket pengar. SLERT har även samarbete för användning av Concurrent Computer Corporation's NightStar felsöknings- och analysverktyg. Detta gör att man snabbare kan hitta flaskhalsar för tidskritiska applikationer.

- Om SUSE Linux Enterprise Real Time 10 SP1
- Ofta ställda frågor - FAQ
- Nedladdning SLERT 10 SP1

--

Mikael Sundmark

 

Mikael Sundmark