Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

DN.se Klimattest!

Ojojoj... stapeln bara åkte upp och upp och upp... toppen försvann ur bilden ganska tidigt... måste vara mina bilar, privata plan etc som ställer till det... Tongue
-
http://xs122.xs.to/xs122/07493/dn_test.jpg

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

iaidokas bild

Fick jag räkna bort resorna jag gör i jobbet så låg jag nånstans mellan medelsvensken och medelvärldsmedborgaren. Räknade jag med mina jobbresor så, fick jag en imponerande stapel.

 
Test.

Test.

jonasbjorks bild

3.1 ton växthusgaser / år, mindre än medelsvensson. Passar bra in i min image som jag tidigare skrev om. Sony Ericsson, Sony och Apple..

--
In the dark you can't see shiny cars.
Jonas Björk - www.jonasbjork.net

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

algells bild

Om jag inte åkte på flygcharter under sommarsemestern så skulle jag hamna på en "hållbar nivå år 2050". Nu hamnar jag nånstans mitt emellan Världsmedborgaren och den hållbara nivån år 2050.

Till sommaren ska jag bestämt undvika flyget och istället ta en tågcharter.