Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Jag älskar Linux och allt vad det innebär.

De flesta människor har sina deppiga dagar och vissa deppar mer än andra.
De dagar då jag känner mig deppig och inte har lust att göra ett skvatt är Linux det som får mig att bli glad, positiv och uppåt igen.
Linux har blivit något stort i mitt liv som betyder oerhört mycket. Vad är det då som gör "Linux" till någonting specielt?

När jag har en deppig dag tänker jag genast på allt kul man kan göra i Linux, alla program man kan utforska och vara kreativ i, allting man inte kan men som man kan lära sig, saker man kan göra tillsammans för att förbättra situationen för Linux och sist men inte minst denna underbara community som jag älskar mer än det mesta!

Det är ni som får mig att bli uppåt igen när jag har en deppig dag, tanken på att när jag kommer hem ska jag fanimej in på IRC och snacka med alla underbara människor om Linux kan få mig glad och positiv vad som än hänt under dagen Smile

Med detta vill jag säga:

Linux-folket jag älskar er!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

Yeah. Smile

Kristians bild

Vad roligt att du funnit något att engagera dig inom, så länge det inte går till överdrift är det sunt och själsgivande Smile

Vi är ett gäng i MÖLUG som träffas varannan onsdag på en restaurant i MALMÖ. Syftet är att diskutera Linux och Open Source, men allt som oftast faller diskussionsämnena långt utanför ramarna och det är nog då det är som bäst Smile

Såg att du bodde i Lund din jäkel Wink Då är du mycket välkommen hit på onsdag 18:30

----------------------------------
MÖLUG

---------------------------------------

 

nikkens bild

Jo jag känner till MÖLUG, har under en tid tänkt att gå med er. Har dock haft mycket att göra vilket gjort att det inte blitt av. Jag har tyvär lite svårt att komma på Onsdag, detta gäller de flesta dagarna i veckan. Träffas på en helg hade varit det bästa för mig men jag ska se om jag inte kan komma nästa gång ni skall träffas.

Nikken, The One And Only!

Nikken, The One And Only!