Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

pacman

Jag älskar verkligen Arch Linux, och speciellt pakethanteraren pacman. Var dock en himla massa strul med wlanet som vanligt, men det är mer min laptops fel. Ska snart fixa in Arch på dekstopen också. Gillar att själv välja vad som ska ligga på systemet och inte få en massa skit som exempelvis ubuntu installerar.

Rekommenderar starkt Arch Linux till er alla!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

Ja, Arch är riktigt snabb och trevlig Smile

----------------------------------
MÖLUG

---------------------------------------

 

polters bild

Jepp Arch är trevlig som tusan.

extons bild


hikooki!

Ja, jag håller med dig. Arch Linux är klart underskattat av någon dunkel anledning. Det verkar som om det går mode i det här med linuxsysten. (Just nu är det bara Ubuntu för hela slanten).

På LINUX.EXTON.NET erbjuder jag två Arch Linux live system på svenska för nerladdning. EXTON-AR KDE LiveCD och EXTON-AR Xfce4 LiveCD. Båda kan installeras till hårddisk (av den som så vill). Jag visar också på hur man enkelt kan bygga sitt eget Arch Linux system.

LINUX.EXTON.NET

tobiers bild

Helt överlägset =)

----------------------------------------------