Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Linuxpresentation på Stadbiblioteket i Umeå våren -08

Jag och Uffe Nordholm har i dagarna varit i kontakt med stadsbiblioteket här i Umeå för att höra om de skulle kunna tänka sig att låta oss ha en Linux-demo någon gång under första halvan av nästa år.
Vi blev hänvisade till IT-Chefen
IT-chefen var något förvånad att det var två privat-personer och inte en förening eller likande som kom med en sådan fråga men ställde sig ändå mycket positiv och hänvisade oss vidare till den ansvarige för vårens aktivitets-program.
Denna person hade tyvärr gått hem för dagen så jag återkommer med mer info senare under veckan när jag har fått tag på henne.

Det vi skulle behöva är Umebor som kan tänka sig att ställa upp och hjälpa till med planering, affischering och genomförande av detta projekt, just nu är vi bara två personer som det verkar.
Vi kommer att ha ett möte i Januari någon gång efter trettonhelgen för att planera vidare

hör av er på pcfixaren@yahoo.se om ni är intreserade av att vara med
lägg gärna in telefon nr så att vi snabbt kan få tag på er om vi skulle behöva det när det blir dags att planera datum för genomförandet.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

smygiss bild

Jag är nog med på det.

Kommer det bli att köra med ubuntu 8.04 då kanske. Jag hade nästan tänkt att försöka organisera till något liknande kring den tiden.

Fast jag kanske får jobb 'där nere' så jag kanske inte bor kvar då.

pcfixarens bild

kul att du vill vara med
exakt när detta kommer att bli är för tidigt att säga ännu men som jag skrev inledningsvis så kommer vi att börja planera detta mer i detalj efter nyår
det vore bra om jag fick din epost adress alternativt telefon nr så att vi kan komma i kontakt snabbt om det skulle bli sista-minuten ändringar eller om jag måste kolla att en inplanerad tid passar dig

_______________________________________________________
Köp din Ubuntu-dator hos:

http://ggsdata.se , http://Ubox.se
http://compless.se, http://www.effbe.se
http://www.ferni.se

Ubuntuforum på svenska
www.ubuntu-se.org
svenska ub

_____________________________________________________________________ Köp din Ubuntu-dator hos: http://ggsdata.se , http://compless.se, http://www.effbe.se http://www.ferni.se

Ubuntuforum på svenska www.ubuntu-se.org